Instagram'a mesajlaşma özelliği geldi

Instagram bir fotoğrafçının platformu olarak başlamış olabilir ama o zamandan beri insanlar arasındaki sosyal bağlantıları oluşturur ve sosyal grafiğin tamamen farklı bir boyuta getirdi. Daha önce sizlere Instagram’ın yeni bir uygulamaya geçeceğini ve kullanıcılarına özel mesajlaşma platformu sunacağı haberini duyurmuştuk.

Instagram, resmi web sitesinden yaptığı duyuru ile bu mesajlaşma platformunu kullanıcılarına sunduğunu açıkladı. Açıklamasında Instagram, direct, arkadaşlar fotoğraf ve video mesajlarını göndermek için yeni bir yol getirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz üç yıl içinde büyüyen Instagram, tüm dünyada anılarını paylaşan 150 milyondan fazla kullanıcısı ile sadece fotoğrafçılığı geliştirmedi. Bunu yanı sıra Instagram, görsel iletişim aracı haline geldi.
İnstagram
Bundan böyle Instagram hesabınızı açtığınızda, üst köşede yeni bir simge göreceksiniz. Bu simgeye tıkladığınızda gelen kutunuz açılacak ve size fotoğraf ve video gönderilen mesajları görebileceksiniz. Eğer bir fotoğraf veya video göndermek istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit, fotoğraf veya video yakalama ve düzenleme ekranlarına girmek için kamera düğmesine dokunun. Açılan ekranın üst kısmında “Takipçiler” ile paylaşmak veya belirli kişilerle paylaşmak için “ Direct” seçeneklerini göreceksiniz.

Eğer belirli kişilere bir fotoğraf veya video gönderecekseniz, “Direct” seçeneğine dokunduğunuzda çıkan sayfada göndermek istediğiniz kişi veya kişileri seçiyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir