Google Twitch'i Satın Aldı

Twitch

Bildiğiniz üzere Twitch canlı olarak oynadığınız oyunların videolarını yayınlamanıız sağlıyor ve oyuncular arasında epeyce popüler. Uzunca bir süredir Twitch'in Googletarafından satın alınıp Youtube ile destekleneceği ile ilgili söylentiler vardı ancak bu söylentiler bir türlü resmiyete dökülmemişti. İşin aslında Twitch'in Google tarafından satın alınması halen resmiyete dökülmemiş olsa da bu sefer gerçekten bu satın alma gerçekleşmiş gibi görünüyor.12 saattir oyun ve teknoloji alanında önde gelen sitelerin bu haberi yayınlaması konu ile ilgili en büyük kaynak. Üstelik Google'ın Twitch'i satın alma konusunda epeyce ciddi olduğunu da biliyoruz.

Google'ın Twitch'i satın alması gerçekten inanılmaz bir hamle. Hali hazırda Google, Youtube ile video sektörünün hakimi konumunda bir de buna Twitch de eklenirse video sektörünü tek el haline getirecektir. Bunun yanı sırda Twitch'in sunucuları her ne kadar güçlü olsa da yüksek sayıda izleyici aynı anda bir videoyu izleyince sorunlar ortaya çıkabiliyor. Google'ın bu konuda Twitch'e vereceği destek Twitch'i çok daha güçlendirecektir.

Şuan için Google'ın 1 milyar dolara Twitch'i satın aldığı söyleniyor. Bu rakam konusunda net bir bilgi olmasa da daha önce ki söylentiler de bu civarlardaydı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir