Facebook'ta Beğendiğiniz İçerikleri Save Butonu İle Kaydedin

Sosyal medya devi Facebook, kullanıcıların beğendiği içeriklere daha sonra göz atabilmelerini sağlamak için yeni “Save/Kaydet” butonunu resmi olarak duyurdu. Daha önceden test aşamasında olduğu ortaya çıkan ve sınırlı kullanıcı üzerinde çalışmaları sürdürülen bu yeni özellik, Facebook’un da duyurmasıyla resmiyet kazanmış oldu.
Yeni buton ile kullanıcılar daha sonra incelemek istediği bağlantı, etkinlik, sinema, müzik, yazı, haber, makale gibi içerikleri kaydedebilecek. Kaydetme işlemi, Haber Kaynağı’ndaki gönderilerin sağ üst tarafında bulunan menüde “Save/Kaydet” butonu üzerinden gerçekleştirilecek.
Facebook Save/Kaydet (Görsel: Facebook)
Save/Kaydet butonu ile kaydedilen içeriklere ise sol taraftaki araç çubuğunda yer alan “Saved/Kaydedilenler” bölümünden ulaşılabilecek. Bunun yanı sıra Facebook da kaydedilen içerikler için kullanıcıya belirli aralıklarla hatırlatma amaçlı bildirimler gönderecek.
Facebook Save/Kaydet (Görsel: Facebook)
Kullanıcıların için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz bu yeni özellik önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılarda aktif hale getirilecek. Özellik, platformun iOS ve Android uygulamalarına da aynı zamanda eklenmiş olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir