PR8 Sitesinden Backlink Alma

PR8 Backlink kaynağı StumbleUpon, web sayfalarınıza ciddi oranda fayda sağlamaktadır. Bu kaynak hakkında siz değerli takipçilerimiz için çok ayrıntılı bir içerik hazırladık. Bu sosyal medya platformunu doğru strateji ile kullanmaya başlarsak çok kaliteli backlink kaynağına sahip oluruz. Şimdi sizlere kayıt olmadan bağlantı eklemeye kadar bir çok stratejiyi ekran görüntüleriyle aktarıyoruz. Aşağıda detayları bulabilirsiniz.
  • Öncelikle http://adf.ly/r3jif adresine giriş yaparak StumbleUpon sitesine üye olmak için ilgili formu dolduruyoruz.
stumbleupon-backlink-pr8
  • SignUp butonuna tıkladıktan sonra kayıt olma aşamasını tamamlamış oluyoruz. Bu aşamadan sonra mail kutunuza gidip aktivasyon yapmanıza gerek yok.
stumbleupon-backlink
  • Yukarıdaki ekran görüntüsünde de yer alan profilimizin yönetim panelinin bulunduğu alana tıklıyor açılan pencereden add a page seçeneğini seçiyoruz.
link-ekleme-stumble-upon
  • Karşımıza yukarıda ki gibi bağlantı ekleme ekranı geliyor. Bu ekranda yer alan web page address kısmına web sitemizde yer alan istediğimiz bağlantıyı ekliyoruz. Is this page safe work yazan alanda Yes seçeneğini seçiyoruz. What’s this page about yazan kısımda ilgili kategoriyi seçiyoruz. Add Tags alanına etiketlerimizi giriyoruz. Write a comment alanına kısa bir açıklama yazıyoruz. What’s the pahe’s language alanından da dilimizi seçip add this page butonuna tıklıyoruz.
  • Yukarıda yer alan tüm işlemleri yaptıktan sonra web sitemizin bağlantısını StumBleupon sitesine göndermiş oluyoruz.
Değerli okurlarımız bu platformun en güzel özelliği botlarının eklemiş olduğumuz sayfayı ziyaret etmesi ve uzun süre incelemesidir. En önemli kısım budur. Benim çok dikkatimi çekti ve kısa sürede etkisini görmeye başladım. Önerim bir an önce profilinizi oluşturarak bağlantılarınızı eklemenizdir.
Bitti mi? Tabi ki bitmedi. Birde bu sitede yer alan profilimizin sayfasından bağlantı almak var. Hemen o konuyu da ekran görüntüleriyle anlatmak istiyorum. Anlatmadan önce bir konuya değinmek istiyorum. Bu siteden bağlantı alırken pr8 backlink almış olmuyorsunuz. PR8 sitenin sayfasından bağlantı almış oluyorsunuz.
StumbleUpon Profilden Bağlantı Almak;
Bu siteye üye olduktan sonra sağ tarafta yer alan profil bağlantımıza tıklıyor ve açılan pencerede settings seçeneğini seçiyoruz.
pr8-backlink
Açılan pencerede yer alan Description alanına web sitemizin adresini yazıp Save Setting butonuna tıklamamız yeterlidir. Bu sayede profilinize de bağlantınız eklenmiş olacaktır. Örnek profil: http://www.stumbleupon.com/stumbler/karamanayhan/
Not: Yukarıda paylaştığımız örnek profili followlamanız halinde karşılık olarak sizde followlanacaksınız.
Bu platformu pinterest gibi düşünebilirsiniz. Bu ağa her gün 2-3 bağlantınızı eklemeniz ve takipçi sayınızı artırmanız web sitenize sağlayacağı değeri artıracaktır. Bu yazımızda sizlere bu kaynağın önemini anlatmaya çalıştık. İnşAllah faydası olur. Bu yazımızı aşağıda yer alan sosyal medya platformlarında paylaşırsanız çok mutlu olurum.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir