WordPress Çift Sütun Kategori Bileşeni Yapmak

wordpress-x-gun

Merhaba WebPaylaşım Ziyaretçilerim,

Bugün sizlere WordPress'te çift sütun kategori bileşeni öğreneceğiz. Biliyorsunuzki bazı sitelerde çok fazla kategori var ve tek sütun olduğu için sitemizin lenght yani uzunluğu büyüyre ve bende bu konuyu yararlı buldum. Anlatacağım olay, WordPress’in dizininde “Bileşenler” kısmında görünmez. Yani ordan müdahale edemessiniz. Bu klasik bir .Php kodu. Elle ekliyeceğiz. Biz standart klasik modundan başlıyalım.

  • Şimdi WordPress ana dizinden (Görünüm/Düzenleyici/Sidebar.php) sayfasını açalım

Şimdi size verdiğim kodları uygun yere yapıştırın. Unutmadan Sidebar kısmınız eğer başlık başlık ayrılmışsa verdiğim .Php kodlarını başlık yani sütun aralarına da ekliyebilirsiniz. Burda önemli olan kodların çakışmaması için ul taglarını silin.

Kodlarımız : 


  • Daha sonra da (Görünüm/Düzenleyici/Style.css) dosyasını açarak veya temanızın stil dosyası hangi isim ile kayıtlı ise aşağıdaki .Css kodlarını uygun yere ekleyin.






Daha sonra da çalışır vaziyete geldiği zaman Sidebar kısmınıza göre düzenlemek için stil dosyanıza eklediğiniz .Css kodları üzerinde ki “140.px” değerleri ile oynayarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Takıldığınız veya anlamadığınız yer olursa çekinmeden yorum kısmından belirttin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir