Facebook Renk Değiştirme Eklentisi



Facebook’ta son günlerde hızlıca yayılan ve Facebook’un mavi temasını farklı renklere çevireceği iddia edilen uygulama kullanıcıları tuzağa düşürüyor.

Facebook’un klasik mavi temasından sıkılanları hedef alan kırmızı, sarı, yeşil gibi farklı Facebook temaları ile kullanıcıları istediği renkte Facebook kullanmaya teşvik eden Facebook Color isimli sahte yazılım kullanıcılar arasında oldukça ilgi gördü. (hayır, sıkılıyorsan girme siteye arkadaş. Adamlar ne yapsın sen maviden sıkıldın diye koca Facebook binasını mı rengarenk boyasın anlamadım ki)

Hemen söyleyelim böyle bir şey yok. Facebook’un temasını değiştirmeye yaradığı iddia edilen uygulama aslında bir virüs. Eğer siz de bu uygulamayı yüklemişseniz (ya da siz değil de bir arkadaşınız yüklemişse, nedense hep öyle olur) “Ayarlar” kısmından “Uygulamalar” sekmesine girerek, “Facebook Change Color” isimli uygulamayı bulup listeden kaldırın.



"Facebook’un rengi değişse aslında daha iyi olurdu." Diyenler için de bir önerimiz var. Eğer Chrome tarayıcı kullanıyorsanız Chrome’a “Color My Facebook” eklentisini kurmanız gerekiyor. Bu sayede Facebook’u çok sayıda farklı renk ile ve güvenli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Tabi ki de bu sadece Chrome tarayıcınıza özgü.

Siz de Facebookunuzun renginden sıkıldıysanız Chrome tarayıcı için Color My Facebook eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Popho Portal Blogger Teması

Zikasev Flat Kişisel Blog Teması

Minecraft Pocket Edition 10 Full Apk İndir